Koryo Karate

SUSTINE SI TU PERFORMANTA

Sportul necesita investitii pe termen scurt, mediu si lung. In acest sens Koryo Karate Club face un apel pentru sustinerea performantei in sport. Redirectioneaza si tu 2%. Multumiri sponsorilor care au facut posibil deplasarile sportivilor clubului Koryo Karate la diverse competitii internationale.

Performanta
Dedicare
Sustinere
Dorinta

SPONSORII CLUBULUI KORYO KARATE

Ne caracterizează performanța, calitatea, inovația, respectul și angajamentul pentru consumatori și partenerii de afaceri. Ne dezvoltăm continuu tehnologia de fabricație pentru a garanta calitatea și siguranța produselor noastre.

Muller Romania

Istoria Müller are ingredientele naturale ale succesului: un procent bine definit de ambitie, un raport echilibrat de pricepere si de traditie germane si inovatie pe masura. De mai bine de 100 de ani Müller este recunoscut pentru grija fata de gust şi pentru calitatea excepţională. Müller este în prezent un important producător european de lactate, fiind îndrăgit şi unanim recunoscut în Europa, cu 11 fabrici şi peste 9000 de angajaţi. Povestea iaurturilor Müller a ajuns si in Romania in 2008. A fost odata ca niciodata, ca daca nu ar fi, nu s-ar degusta. Personajele din povestea Müller te îmbie la desfatare si rasfat; fie că alegi produsele albe: Iaurtul sau Smântâna Müller, Lapte din Alpi, Bianco sau Kefir, fie că eşti un pofticios înrăit si preferi iaurturile cu fructe: Müller Crema di Frutta, Müller Iaurt cu bucati de fructe Pezzi, Mix, Froop sau al delicioaselor deserturi Pudding, Müllermilk şi Reis, gustând Müller te aventurezi într-o experienţă inedită de „tandreţuri gustative„. Ei sunt eroii Müller. Descoperiti-i! Si, mai ales, spuneti-le povestea!

ALKA Group

De peste 2 decenii am investit suflet și pasiune autentică în tot ceea ce facem. Am căutat să inspirăm starea de bine în tot ceea ce facem. Realizăm acest lucru prin produsele noastre de calitate superioară, create cu mare atenție la detalii. Este o pasiune comună care împinge constant la inovație și este datoria noastră să ne imaginăm și să testăm continuu noi orizonturi.
Fie că ne alegi pentru gusturi unice sau pentru parteneriatul de succes pe care l-am construit împreună, vreau să îți mulțumesc și să te asigur că vom continua să îți îndeplinim și depășim toate nevoile și așteptările. Vom face asta respectând standardele care ne-au ajutat să ne plasăm printre liderii acestei piețe.

APS Romania

APS ROMANIA

CONECTIX-INTERNET

CONECTIX INTERNET

Immochan Romania

IMMOCHAN ROMANIA

DACRIS

DACRIS

BUSINESS-MARK

BUSINESS MARK

TRATTORIA PIZZERIE

TRATTORIA PIZZERIE

5 TO GO

5 TO GO

PILOT ROMANIA

PILOT ROMANIA

DIGITECH TARGOVISTE

DIGITECH TARGOVISTE

Adresa

Str. Tabacarilor 2, Bucuresti
Bucuresti, Romania

Contacts

Email: andreea.olteanu@koryo-karate.ro                   
Telefon: 0725.899.538