Andrei Marinoiu - Koryo Karate

Andrei Marinoiu

Sportiv si Instructor

Andrei este un tanar de 20 de ani, care a calcat pe urmele tatalui sau, Sensei Viorel Marinoiu, presedintele clubului Koryo, practicand karate de la varsta de 5 ani.

Astazi, student la Facultatea de Educatie Fizica si Sport din cadrul Universitatii Valahia- Targoviste, este sportiv in lotul national al Romaniei, are centura neagra 2 DAN Shito-Ryu si este instructor al clubului Koryo, la sectia din Targoviste, Dambovita.

Atat in calitate de sportiv, cat si in calitate de instructor, a obtinut rezultate exceptionale nationale si internationale, fiind in decursul carierei sportive, campion national la toate categoriile.

Andrei este de asemenea pasionat de orfevrarie, fiind membru al Atelierului de Creatie si Orfevrarie-Cizelura “Micii fauri mari“, din cadrul Caminului Cultural Dragomiresti, obtinand Locul I la faza nationala a Olimpiadei “Mestesuguri Artistice Traditionale”, gazduita la Sibiu.

Alaturi de tatal sau si de instructorul sectiei Bucuresti, Andreea Olteanu, Andrei isi desfasoara activitatea de instructor cu mare dedicatie, pasiune si dragoste pentru copii, fiind la randul sau foarte indragit de acestia.

KORYO KARATE CLUB este o traditie de familie, Sensei Viorel Marinoiu fiind cel care le-a insuflat aceasta arta membrilor familiei sale, nepoatei Andreea Olteanu- instructor Bucuresti, fiului sau Andrei- instructor Targoviste si fiicei sale Alexandra- sportiva in lotul national de karate al Romaniei si multipla campioana nationala de karate.

https://www.facebook.com/andreialexandru.marinoiu

Adresa

Str. Tabacarilor 2, Bucuresti
Bucuresti, Romania

Contacts

Email: andreea.olteanu@koryo-karate.ro                   
Telefon: 0725.899.538