Andreea Olteanu - Koryo Karate

Andreea Olteanu

Sensei

Am 29 de ani, Centura Neagra, 1 Dan Karate Shito-Ryu, practic karate de la varsta de 6 ani, cand Sensei-ul meu, Viorel Marinoiu, fiindu-mi si unchi, m-a luat pt prima data in sala de karate.

Nascuta la Targoviste si crescuta in satul Dragomiresti, judetul Dambovita, am regasit in karate o poarta spre o lume la care altfel n-as fi avut acces.

Am invatat in primul rand ce inseamna sa pui pasiune in tot ceea ce faci si sa ti insusesti un mod de viata care sa te impinga mereu spre depasirea limitelor.

Am invatat, copil fiind, ce inseamna disciplina si auto-disciplina, respectul de sine si pentru ceilalti si mai ales devotamentul pentru telurile mele. Am invatat ca ambitia poate fi constructiva si am fost invatata ca esecul face parte din viata, important este sa nu renuntam!

Am crescut dorindu-mi sa fiu mereu cea mai buna in tot ceea ce am intreprins insa respectandu-i pe ceilalti si controlandu-mi orgoliul.

Dupa scoala generala pe care am facut-o in Dragomiresti, am intrat cu brio la Colegiul National Constantin Carabella, din Targoviste. Ulterior, am sustinut examenul de admitere la Universitatea Bucuresti, Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, iar in anul 2015 am absolvit si a doua facultate, Facultatea de Drept.

Nu am renuntat niciodata la karate, am avut rezultate notabile ca si sportiv, facand parte din lotul national al Romaniei, am mers in paralel la facultate, m-am angajat de la 19 ani si am deschis sectia Bucuresti de karate pentru copii de la 21 de ani, anul acesta in februarie implinind 7 ani de activitate ca si instructor.

In prezent, sunt Specialist in Recrutare pentru o companie internationala, sunt pasionata de ceea ce fac de luni pana vineri, de la 9:00 la 18:00, cand fug spre sala de karate unde ma asteapta micii karatisti, de la 18:30 la 20:00.

Sportivii mei au rezultate exceptionale atat nationale cat si internationale si consider ca secretul este dragostea pentru karate si pentru copii. Cred cu tarie ca tot ceea ce am realizat in viata pana in acest moment s-a datorat in mare masura practicarii karate-ului.

Intr-adevar, pentru mine si pentru noi, membrii Koryo, karate este un stil de viata! Oss

Adresa

Str. Tabacarilor 2, Bucuresti
Bucuresti, Romania

Contacts

Email: andreea.olteanu@koryo-karate.ro                   
Telefon: 0725.899.538